Aplică pentru o ședință de consultanță gratuită!

Dacă ești interesat să lucrăm împreună te invit să te programezi la o intalnire de consultanta. Astfel vom vedea dacă te pot ajuta și pe tine. 


Bogdan m-a ajutat sa imi triplez cifra de afaceri in 3 luni de la prima discutie. M-am pierdut pe drumul meu, eram total defocusata si credeam ca nimic nu se mai poate schimba.Este un om pe care il recomand cu caldura tuturor prestatorilor din industria nuntilor. Putem sa schimbam multe lucruri si sa ne largim orizonturile si viziunea. Vedeam atat de “ mic” , iar acum ii sunt recunoscatoare ca m-a ghidat frumos catre centrul la care doream sa ajung.

Madalina Stoica

Fotograf DE EVENIMENT


Cand eu si Bogdan ne-am cunoscut, descopeream artistul, dragostea pentru muzica si implicarea 100% in proiectele pe care le avea atunci. De la om pe scena, la acelasi om dar in spatele scenei, in haina de management, am descoperit un om pasionat si cu sete de a cunoaste atat inima cat si creierul muzicii. De atunci, au trecut ani in care el a fost in continua cautare si invatare atat personala cat si profesionala. Pune iubire, timp si respect in tot ceea ce face. Nu stiu sa spun ceva "ca la carte" despre Bogdan. Dar ce zic, zic din suflet. E un suflet de artist si un businessman de incredere, Cea mai mai mare bucurie a mea e ca aceste haine-calitati pe care le are sunt imbracate de el. Prietenul meu.

Feli

ARTIST


Ca antreprenor, te lovesti constant de probleme pe care trebuie sa le rezolvi. Incerci sa faci asta singur, pana realizezi ca nu stii sa le rezolvi. Sau nu ai timp. Sau pur si simplu nu vrei. Si e ok. Aici intervine mentorul care este acolo pentru tine si te sustine la orice pas. Acesta a fost si cazul meu, iar Bogdan a fost OMUL potrivit, la momentul potrivit. M-a sustinut, m-a incurajat, m-a indeamnat sa fiu mai buna. Cum? Luand asupra lui si rezolvand toate acele probleme care ma tineau pe loc. 

Irina Cristian

coregraf dansul mirilor

>